Mama schrijft zoon een brief over zijn strenge straf – Dan publiceert ze hem per ongeluk op Facebook.

De 13-jarige zoon van Heidi had gelogen over zijn huiswerk. Toen behandelde hij haar arrogant en respectloos. Heidi was zo boos op haar zoon Aaron dat ze hem een briefje schreef over zijn strenge bestraffing. Wist zij veel dat de brief viraal zou gaan, nadat ze hem per ongeluk op Facebook publiceerde.

Heidi Johnson

Aaron verdient een zakcentje bij met zijn YouTube-kanaal, maar dat geeft hem nog niet het recht om zijn moeder respectloos te behandelen. Ze besloot om hem een lesje in dankbaarheid te leren en behandelde hem als een kamergenoot in plaats van een zoon. Hieronder de brief die ze aan haar zoon schreef:

“Lieve Aaron,

Je bent schijnbaar vergeten dat je nog maar 13 jaar oud bent en dat ik volwassen ben, dat je niet gecontroleerd wordt, maar dat je nog vele lessen in het leven te leren hebt. Je hebt me ook naar het hoofd geslingerd dat je je eigen geld verdient. Daarom moet het voor jou heel gemakkelijk zijn om alle spullen die ik voor je gekocht heb terug te betalen. Want als je er zo over denkt, dan zou je me ook je aandeel in de elektriciteit en het internet kunnen betalen.

Huur – 375 €

Elektriciteit – 100 €

Internet – 18 €

Eten – 130 €

Daarnaast moet je je prullenbak op maandag, woensdag en vrijdag leegmaken. Op diezelfde dagen moet je kamer gestofzuigd worden. De badkamer moet ook wekelijks schoongemaakt worden, je eten moet gekookt worden en je spullen die mag je ook zelf opruimen. Als je dat niet doet, reken ik nog eens 26 € schoonmaakkosten aan voor elke dag dat je dat niet zelf doet.

Als je besluit toch liever terug kind te zijn in plaats van gewoon kamergenoot, kunnen we opnieuw onderhandelen.

Liefs.

Mama”

heidi2

Heidi typte zelfs een heus contract uit om de relaties met haar zoon / nieuwe flatgenoot vast te leggen.

heidi3

Wat vind jij van de straf van deze moeder?

Laat het ons weten en DEEL deze brief met je vrienden op Facebook!