Mama onthult aangrijpende boodschap 1 jaar nadat ze een foto maakte van de eerste schooldag van haar dochter.

Julie Apicella verloor haar prachtige dochter Emily na een strijd van drie jaar tegen kanker en hoewel ze in 2015 nog de kans kreeg om een foto te maken van haar eerste schooldag, was het dit jaar te laat.

dochter1

Het probleem is dat weinig mensen nadenken over kinderkanker en daarom wordt er nog altijd te weinig geld geïnvesteerd in onderzoek naar kanker bij kinderen. Als je iemand ziet met een gouden lintje weet je dat dit is om bewustwording te verspreiden over kinderkanker. Je kunt trouwens ook je Facebookprofiel aanpassen met een gouden lintje. Het kost niets, maar het vestigt wel de aandacht op een heel belangrijk probleem!

dochter2

In 2015 maakte Julie Apicella een foto van haar dochter op de eerste schooldag. Haar dochter Emily vocht toen al twee jaar tegen kanker.

dochter3

Maar de kanker ging niet weg en Emily en haar hele familie deden hun uiterste best om samen deze ziekte te overwinnen. Het leek een onmogelijk gevecht. Helaas overleed Emily op veel te jonge leeftijd aan deze vreselijke ziekte.

dochter4

Kinderen worden niet verondersteld om voor hun ouders te overleden, maar het gebeurt helaas elke dag.

dochter5

Het roze lintje voor borstkanker is best bekend, maar dat is veel minder het geval voor het gouden lintje tegen kinderkanker. Daarom vraagt de moeder van Emily dat iedereen zijn profielfoto zou veranderen in een gouden lintje om bewustwording te verspreiden over kinderkanker.

Deze boodschap moet verspreid worden!

DEEL dit belangrijke bericht met je vrienden op Facebook!