Mama hangt haar slipjes aan de waslijn. Als de buren dit briefje bij haar afleveren is ze geschokt

Charlotte Wilkinson en haar familie wonen in het Britse dorpje Stokeinteignhead. Op een dag hangt haar moeder, die tegenover de plaatselijke basisschool woont, haar wasgoed in de tuin aan de waslijn. De volgende ochtend schuift haar buurman een onderbroekje van de wasdraad samen met een briefje onder de deur.

slipje1

Als de vrouw het berichtje leest, stokt haar adem: “Het is compleet onverantwoord om dit soort wasgoed tegenover de school op te hangen. Er zijn leden van de gemeenschap die zouden willen dat dit stopt. Bedankt.”

slipje2

Dochter Charlotte deelt het briefje op Facebook met de woorden: “De preutsheid en bekrompenheid van dit dorp is onvoorstelbaar! Dit heeft mijn moeder vandaag gekregen … Ik wist niet dat er een wet bestond die verbiedt om onderbroeken aan de waslijn te hangen?”

slipje3

De moeder krijgt ondertussen heel wat steun op Facebook. De meeste mensen kunnen niet geloven waar iemand het lef vandaag haalt om iemands ondergoed van de wasdraad te stelen. “Ik zou uit protest mijn wasdraad vol onderbroekjes hangen” schrijft een gebruiker.

DEEL dit bericht op Facebook!