Mama die de edele delen van haar zoon afscheurde en er dan terug aan probeerde te lijmen, kreeg haar lot te horen.

Het is niet omdat sommige mensen in staat zijn om kinderen te krijgen dat ze er ook zouden mogen hebben. Helaas is niet iedereen uit het goede hout gesneden om ouder te zijn. Voor kinderen zorgen is niet eenvoudig en het vergt heel wat inspanningen om ze tot goede burgers op te voeden. Deze 34-jarige moeder was helaas niet in staat om haar woede onder controle te houden toen ze de testikels van haar zoon afrukte.

edele delen

Toen ze besefte wat ze had gedaan, probeerde ze de edele delen van de jongen terug te lijmen met superlijm. Nadien kwam de vader, een soldaat in het Amerikaans leger, te weten wat er gebeurd was. Hij zag bloed in de onderbroek van zijn zoon en nam hem onmiddellijk mee naar het militair ziekenhuis van San Antonio. Daar onderging de zoon een operatie om zijn verwondingen te herstellen.

De moeder werd aangeklaagd voor ernstige geweldplegingen. Ze pleitte schuldig en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en nog eens vijf jaar probatievoorwaarden. “Ik zou willen zeggen dat ik spijt heb van mijn daden” zei Vargas. “Ik hou wel degelijk met heel mijn hart van al mijn kinderen.” Ze voegde er nog aan toe dat haar kinderen het allerbelangrijkste zijn voor haar, ondanks het feit dat ze in de gevangenis werd gegooid voor het fysiek en emotioneel mishandelen van een van hen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

https://youtu.be/7aA3JUaoork