Mama denkt dat haar darmen gescheurd zijn onder de douche. Maar dan kijkt oma onder de handdoek en ziet DIT!

Op een dag nam Emily een douche toen ze plotseling een stekende pijn voelde. De moeder kon nog nauwelijks op haar benen staan en schreeuwde het uit van de pijn. Haar oudste zoon klopte op de deur omdat haar jongste zoon aan het huilen was. Ze vertelde haar kinderen om in de andere kamer te wachten. Emily greep haar telefoon en belde snel haar moeder. Emily was er zeker van dat haar appendix op sprongen stond, maar ze kon zelfs niet lang genoeg rechtstaan om uit de badkuip te komen. Eens oma aankwam, tilde ze haar dochter op. Emily wees naar haar appendix toen haar moeder vroeg waar ze pijn had.

douche

Zij en haar moeder reden naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis – 25 kilometer verder. Emily huilde en schreeuwde tijdens de hele rit. Ze stopten voor het ziekenhuis en riepen een verpleegster. Nog steeds in de auto voelde Emily iets knappen en langs haar been naar beneden rollen. Ze wist dat haar appendix gesprongen was. Dan voelde ze iets bewegen. Dat is het moment waarop oma naar beneden keek:

“Ze had een verbaasde blik op haar gezicht” herinnert Emily zich. “Ze trok de handdoek weg en daar lag een baby in mijn broek!”

De nieuwe moeder had geen idee dat ze zwanger was. Gelukkig stellen moeder en kind het goed nu. En het kleintje zal dit bizar verhaal later nog veel mogen horen!

DEEL dit geweldige verhaal met je vrienden en familie op Facebook!