Mama adopteert de 6 kinderen van een stervende vriendin en ontvangt een verrassingscheque tijdens een tv-show

Dit is het aangrijpende verhaal van een moeder uit Virginia die de laatste wens van haar beste vriendin vervulde door haar zes kinderen te adopteren.

Stephanie Culley uit Alton, Virginia, ontmoette Beth Laitkep jaren geleden op de middelbare school. De twee groeiden een beetje uit elkaar toen Beth verhuisde, maar toen deze laatste terug in Virginia ging wonen, werden de banden terug aangehaald. Toen Beth terugkwam van Texas, bracht ze ook zes kinderen mee.

verrassing1

Twee jaar lang onderging Beth chemo in het Duke Unversity Hospital in Durham, maar op 13 april 2016 stelden de dokters vast dat de ziekte de hersenen en ruggenwervel van Beth had aangetast.

Beth besliste om de behandelingen stop te zetten en stierf twee maanden later op 39-jarige leeftijd helaas aan de gevolgen van borstkanker. Toen de toestand van Beth zienderogen verslechterde, had ze nog een laatste verzoek. Een verzoek voor haar vriendin Stephanie Culley, om haar zes kinderen te adopteren zodat ze samen konden blijven.

Dit verzoek zou het leven van de familie Curley voorgoed veranderen …

verrassing2

Ze zei, “Ik weet dat je dit zult doen, maar kan je negen kinderen opvoeden? Kan je al mijn baby’s nemen en ze samen houden?” herinnert Culley zich. “Ik weet het niet, hier moet ik om bidden. Ik moet dit met mijn echtgenoot bespreken. We bepraatten het met de hele familie en de kinderen waren de eerste om ja te zeggen. Ze waren erg hecht geworden met de kinderen van Beth. Mijn echtgenoot was een beetje angstig, maar hij wist dat we dit gewoon moesten doen.”

Nadat al het papierwerk ingevuld was, moesten ze alleen nog wachten op de goedkeuring van de rechter.

In juli kreeg de familie Curley het hoederechter over de zes kinderen van Beth, Will, Selena, Jaxson, Dallas, Lily en Ace. Samen met hun eigen kinderen, Cole, Hayden en Calen, hebben ze nu dus negen kinderen.

verrassing3

“Toen we de beslissing van de rechter hoorden, begonnen we te dansen”, vertelt Curley. “Het was alsof we net de Super Bowl hadden gewonnen. Het was een geweldige dag.”

Goede dingen gebeuren bij goede mensen. Enkele maanden geleden werd het gezin uitgenodigd bij de Rachel Ray Show en kregen een grote verrassing. De familie ontving 90.000 dollar om de kinderen te laten studeren, maar dat was nog niet alles …

Bovenop dit geld werd het hele huis van de familie met nieuwe meubeltjes ingericht. Het ongelofelijke nieuws dreef de moeder de tranen in de ogen.

verrassing4

Het raakt ons echt dat deze familie hun grenzen verlegden om de kinderen van een vriendin samen te houden. God zegen de familie Curley!

DEEL dit hartverwarmend verhaal met je vrienden!

    Bron: YouTube