Koppel krijgt doodsbedreigingen vanwege de kleur waarin ze hun huis geschilderd hebben. (foto’s)

Een echtpaar uit Harris County in Texas zegt dat ze doodsbedreigingen ontvingen nadat ze een foto van huis, dat ze in heldere kleuren schilderden, online plaatsten. Keely en Peter Dubrova zeggen dat hun beslissing om hun huis in felle kleuren te schilderen werd goedgekeurd voor de vereniging van mede-eigenaars.

koppel1

Ze beslisten om het huis in die kleuren te schilderen om het echt als hun eigen stekje te doen aanvoelen. “Ik wilde laten weten dat dit mijn heiligdom is” vertelde Keely. Nadat een anonieme vastgoedmakelaar een foto van het huis online plaatste en om meningen vroeg over de eigendomswaarde en het esthetische uitzicht antwoordden honderden mensen met soms gemene commentaren.

“Alles van wit uitschot van Californië, wat doen ze hier, tot we willen ze ophangen” vertelde Keely.

koppel2

Anderhalve week nadat ze de goedkeuring bekwamen om het huis te laten schilderen, kregen ze een brief met de vraag om het opnieuw te schilderen. De vastgoedmakelaar die de foto van het huis online plaatste wil anoniem blijven, maar verklaart dat ze niet de bedoeling had om dergelijke opschudding te veroorzaken.

“Dit was absoluut niet mijn bedoeling en ik verontschuldig me dat andere mensen zich hebben laten meeslepen en dat hadden ze niet mogen doen” vertelde de vastgoedmakelaar. “Ik hoop dat ze zich schamen.”

Het koppel weet niet goed wat ze nu moeten doen. Ze zochten opnieuw contact met de eigenaarsvereniging en vroegen wat er precies veranderd moest worden en welke kleuren dan wel toegelaten waren.

“Dus we zijn een beetje verward” zei Peter. “Zijn we nu in regel of niet?”

Het huis is ondertussen een populair gespreksonderwerp in het dorp.

Ze willen zich in regel stellen met de aanbevelingen van de vereniging, maar ze willen in elk geval geen verdere problemen.

De buren en het koppel hopen op de volgende vergadering van de vereniging der mede-eigenaars een antwoord te krijgen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!