Klein meisje vertelt aan goochelaar dat haar ouders in het buitenland werken. Hij tovert ze op “magische” wijze tevoorschijn.

Julia en Brian Woodburn zijn gelukkig getrouwd en ze dienen beiden actief in het Amerikaanse leger. Ze zijn al een tijdje in het buitenland gestationeerd en voor hun thuiskomst hadden ze een bijzondere verrassing voor hun geliefde dochter in gedachten. Ze hadden aan de Gilbert Jr. High School gevraagd om een goochelshow te organiseren, en wel om een heel speciale reden – om hun dochter te verrassen.

goochelaar

Het auditorium was gevuld met leerlingen en hun ouders om van de show te genieten. DDe dochter van de familie Woodburn was een van de bekende gezichten in het publiek. Toen de goochelaar haar assistentie vroeg voor de volgende truc, wandelde het kleine meisje naar het podium. Ze draagt trouwens trots een legerjasje. De goochelaar knielt neer en vraagt waar haar ouders zijn. Ze antwoordt schuchter dat ze er niet zijn …

Maar er staat een bijzondere verrassing te wachten, want het meisje weet niet dat haar ouders gewoon om de hoek staan te wachten.

Geniet van dit prachtige moment en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

Bron: YouTube