Keniaanse jongeman kan geen seks hebben omdat zijn penis te groot geworden is.

De meeste mannen beschouwen een grote penis als een zegen, maar voor deze twintigjarige jongeman uit Kenia is dit een ware vloek want hij is niet in staat om geslachtsgemeenschap te hebben. Het lid van Sorence Owiti Opiyo is tien keer groter dan dat van een gemiddelde man en komt ongeveer overeen met de omvang van een baby.

kenia

De jongeman had al een en ander te verwerken toen zijn ouders op 5-jarige leeftijd overleden. Momenteel woont hij bij zijn oma.

kenia1

Een operatie toen hij tien was, kon de zwelling terugdringen, maar ondertussen is het probleem letterlijk “groter” dan ooit. Niet alleen heeft hij een gigantische penis, maar is hij ook misvormd door de afwijking.

Hij kan dus geen seks hebben en geen kinderen ter wereld brengen, wat nochtans altijd zijn droom is geweest.

kenia2

Hij kan evenmin werk vinden omdat hij met school stopte omdat de andere kinderen hem voortdurend pestten. Zijn familie probeert nu geld in te zamelen om opnieuw een operatie te kunnen ondergaan.

De ziekte van de jongeman heeft geen naam en is momenteel het enige geval bekend in Afrika. Zijn familie kwam met het verhaal naar buiten in de hoop voldoende geld bijeen te kunnen krijgen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!