Ik dacht dat castorolie alleen maar gebruikt werd als laxeermiddel. Ik had nooit gedacht dat het een effect kon hebben op je wenkbrauwen.

Vroeger was wonderolie een gangbaar medicijn bij verkoudheden en hele generaties werden door de vieze smaak getraumatiseerd. Bij de aanblik alleen van deze dikke olie krijgen veel mensen een braakreflex. Maar deze olie heeft nog andere eigenschappen, waarbij je het zelfs niet moet drinken.

castor1

Het is namelijk een ideale natuurlijke oplossing voor een veelvoud aan problemen met het haar. Hier tonen we je aan hoe je het maximum uit deze olie haalt.

castor2

Wenkbrauwen

Een van de beste toepassingen is bij wenkbrauwen. Vele mensen met dunne wenkbrauwen vragen zich vertwijfeld af hoe ze hun wenkbrauwen terug kunnen doen groeien. Gelukkig bestaat er een middeltje om zonder make-up en zonder exotische producten terug dikke wenkbrauwen te hebben.

castor3

Nadat je je gezicht gewassen hebt, breng je met een wattenstaafje een beetje wonderolie op de wenkbrauwen aan. Na enkele dagen zal je al resultaat zien. Je wenkbrauwen worden niet alleen dichter, maar zullen ook donkerder worden.

castor4

Hoofdhaar

Ook voor je hoofdhaar werkt wonderolie uitstekend als conditioner. Door het hoge gehalte aan omega 9 vetzuren worden kleine infecties bestreden die de haargroei belemmeren. Omdat de wonderolie diep in je hoofdhuid binnendringt, worden je poriën en haarwortels gestimuleerd. Een kleine hoeveelheid leidt al tot uitstekende resultaten.

castor5

Wimpers

Hetzelfde principe geldt ook bij wimpers. Dompel twee vingers in wonderolie en masseer je wimpers. Je wimper begint vrijwel meteen te stralen.

castor6

Wie had gedacht dat dit eenvoudig huishoudelijke middeltje deze superkrachten had? De perfecte oplossing om elke dag te gebruiken!

DEEL deze tips met iedereen die je kent!