Hun dode zoon komt na een verschrikkelijk auto-ongeluk weer tot leven. Dan zegt hij, dat hij hun 2 andere kinderen heeft ontmoet

Als men hoort wat dit gezin overkwam, zou men denken dat hun verhaal eerder een aflevering van de X-Files is. Dit is nochtans niet het geval, want dit hadden de auteurs van de reeks zelfs niet kunnen bedenken.

In juli 1997 was de Amerikaanse Julie Kemp met haar echtgenoot Andy en hun 8-jarige zoon Landon van de kerk onderweg naar huis. Daar zouden ze echter nooit toekomen, want hun wagen raakte betrokken in een vreselijk ongeval dat hun leven voorgoed zou veranderen. De vader van Landon overleed ter plaatse. Ook Landon stierf – tot tweemaal toe.

wonder1

De auto werd door het ongeval zo verhakkeld, dat de reddingswerkers zelfs niet wisten of ze er nog wel iemand in zouden aantreffen. Ze bekommeren zich om Julie, maar dan zien ze plotseling een kinderschoentje en beginnen koortsachtig naar het kind te zoeken. Als ze Landon willen bergen, was hij al zo goed als dood.

wonder2

De artsen van het Carolina Medical Center in de Amerikaanse staat North Carolina zeiden de moeder dat haar zoon het ongeval wellicht niet zou overleven. Zijn hart stopte in het ziekenhuis twee keer met kloppen en telkens konden ze de kleine weer tot leven wekken. De jongen werd vervolgens in een kunstmatige coma gehouden.

wonder3

Na twee weken ontwaakt de jongen uit zijn coma. Maar het wordt nog opmerkelijker: de artsen konden niet de minste hersenschade vaststellen.

Toen vertelde de achtjarige jongen wat hem intussen was overkomen. De moeder durfde haar zoon niet vertellen dat zijn vader dood was, maar dat wist hij al: “Ik zag hem in de hemel”, vertelde hij zijn moeder.

wonder4

Landon beweerde bovendien dat hij de beste vriend van zijn vader gezien had. Die was een maand voor Landon overleden. Landon beschrijft het moment heel precies: “Niemand zei iets. We stonden daar gewoon allemaal.”

wonder5

Maar de grote verrassing kwam toen Landon zijn moeder aankeek en zei: “Oh ja, ik ben je vergeten te zeggen dat ik ook je 2 andere kinderen gezien heb.” Eerst had Julie geen idee waar haar zoon het over had. Dan schoot het haar plotseling te binnen wat ze bedoelde. Julie had twee miskramen gehad voor Landon ter wereld kwam. De moeder had deze vreselijke gebeurtenis echter nooit met haar zoon gedeeld. Hij kon dit eigenlijk helemaal niet weten.

wonder6

De christelijke familie van Landon is ervan overtuigd dat dit een teken van God was. Landon zelf zegt dat hij nu nog op Aarde is om andere mensen over het bestaan van Jezus te leren.

Wat denk jij? Een goddelijke tussenkomst of gewoon puur toeval?

Laat het ons weten en DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden en familie op Facebook!


Bron: LittleThings.com en YouTube/The Official 700 Club