Hij vertrouwt het verzorgingstehuis van zijn moeder niet, dus stelt hij een verborgen camera op. Wat hij vastlegde, is zo droevig.

Verzorgingstehuizen worden verondersteld van instellingen te zijn waar er gezorgd wordt voor mensen die daartoe zelf niet meer in staat zijn. De inwoners zijn mensen en moeten uiteraard zo behandeld worden. Onlangs waren er in het verzorgingstehuis van de moeder van Camille Parent enkele incidenten geweest tussen zijn moeder en andere inwoners, die haar gekneusd en gewond achterlieten. Aanvankelijk ging zijn verdenking uit naar de andere inwoners van het tehuis.

verzorgingstehuis

Toen stelde hij een verborgen camera op in de kamer van zijn moeder. Wat hij ontdekte was schokkend, want het waren niet alleen de andere inwoners maar ook het personeel zelf die zijn moeder mishandelden. De video legt vast hoe andere bewoners door haar bezittingen snuisteren. Maar dat was nog niet het schokkende onderdeel van de video. Een werknemer werd betrapt hoe hij zijn neus snoot in de lakens van de moeder en dan gewoon verder haar bed opmaakte met dezelfde lakens!

Een ander personeelslid gebruikte zelfs geweld tegen de oude dame die aan Alzheimer lijdt. Camille was oprecht geschokt en liet de video aan de manager van het Saint Joseph’s tehuis zien.

Diens reactie was: “Op basis van wat ik gezien heb ben ik eveneens geschokt en we hebben een onderzoek ingesteld om dergelijke laakbare feiten in de toekomst te vermijden.”

DEEL deze schokkende video met je vrienden op Facebook!