Hij schreef een oprecht briefje aan het meisje van zijn dromen. Geen wonder dat dit VIRAAL gaat!

Freddie Gibson mag dan wel amper 5 jaar oud zijn, maar hij is al een echte gentleman. De kleine jongen uit het Verenigd Koninkrijk werd erg nieuwsgierig toen zijn ouders op een avond samen uit gingen. Hij besliste dat hij ook klaar was voor zijn eerste date. En hij wist precies wie hij zou vragen – zijn beste vriendin Dee Dee!

date1

Freddie kent Dee Dee letterlijk al zijn hele leven. Hun moeders raakten bevriend nog tijdens hun zwangerschap en hielden ook na de geboorte van hun kinderen contact.

date2

De kleintjes werden de beste vrienden!

“Hij werd altijd erg opgewonden als hij haar zag en begon haar naam te krijsen en van toen is het alleen nog maar gegroeid” legt Nina, de mama van Freddie uit.

date3

Nu de twee ouder zijn, gaan ze naar verschillende scholen en kunnen ze niet meer zoveel tijd samen doorbrengen. Dus nadat hij hoorde wat een date precies was, begon hij zijn eerste afspraakje zorgvuldig te plannen.

“Sinds hij kan praten heeft hij het er steeds over dat hij bij Dee Dee wil zijn en met haar wil trouwen – en ook zij ziet dat blijkbaar helemaal zitten” legt Dee Dee’s mama, Katy, uit. “Ze kunnen niet meer verschillend zijn, maar het klikt gewoon.”

date4

Freddie besliste dat het maar gewoon zou zijn als hij zou wachten totdat Dee Dee vijf zou worden net als hij. Dus schreef hij haar een eigenhandig geschreven briefje waarin hij haar uitnodigde voor een diner … eens ze oud genoeg was natuurlijk!

“Ze hebben altijd al een bijzondere relatie gehad – ze wisselen al Valentijnskaartjes uit van toen ze nog een peuter waren en sinds ze leerden te schrijven sturen ze elkaar de hele tijd briefjes” zei Katie.

Ondertussen spaarde Freddie al zijn verjaardagsgeld om haar de gepaste date te kunnen geven! Hij kocht zelfs een portefeuille om zijn centjes in te bewaren.

De opgewekte Dee Dee keek erg uit naar het uitstapje naar hun favoriete pizzeria. Haar mama nam haar mee uit winkelen voor een nieuwe jurk. De prachtige meid doste zichzelf ook uit met een fleurige haarband.

date5

De mini-Romeo kocht zelfs bloemen voor zijn date en de gezinnen van het stelletje vergezelden hen naar het restaurant.

“Freddie nam het allemaal heel erg ernstig – het was zo schattig, maar ook best amusant om iedereens reactie te zien” herinnert Katy zich.

date6

De ouders hielden vanop een andere tafel een oogje in het zeil en wilden ook niet teveel storen natuurlijk.

“Ze gedroegen zich als kleine volwassenen – we keken vanop afstand toe maar lieten hen helemaal begaan” legt Nina uit.

date7

De eerste date was zo schattig dat het restaurant hen de maaltijd van het huis aanbood.

Al bij al was het voor iedereen een prachtige ervaring. Freddie’s ouders vroegen of hij Dee Dee opnieuw zou willen uitnemen. Zijn prompte antwoord was “ja, omdat ze zo mooi is”. Wat hun ouders betreft, zijn deze twee voor elkaar geboren!

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Freddie hun toekomst al helemaal uitgestippeld. Volgens Freddie zullen ze trouwen eens zo groot genoeg zijn. Ze zullen een huis kopen dichtbij de grootouders van Dee Dee. De jongen liet zelfs optekenen dat hij de luiers van de baby’s zal verversen.

Wat een schattig verhaal! Heb jij thuis ook een kind zitten dat zo romantisch aangelegd is?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit hartverwarmende bericht met iedereen die je liefhebt!