Het gezicht van deze mooie vouw werd volledig verwoest. Bekijk de foto’s van het drama. Tragisch!

Connie en Tom Culp leerden elkaar kennen toen ze nog geen 15 jaar oud waren. Hun liefde leek zo natuurlijk en vanzelfsprekend. Ze houden van elkaar, trouwen en krijgen twee prachtige kinderen. Net zoals elk ander normaal stel maakten ze af en toe wel eens ruzie, maar dat werd altijd snel bijgelegd. Connie is echter een heel mooie en aantrekkelijk vrouw. Tom is erg jaloers.

“Hij was jaloers omdat iedereen me graag had. Het probleem deed zich trouwens niet alleen met andere mannen voor. Hij was zelfs jaloers op klanten en de meisjes die voor me werkten”, getuigde de vrouw. Toen het stel financiële problemen kreeg, liepen de spanningen tussen hen beiden alsmaar op. “We waren elk voor de helft eigenaar van een café. Maar als de inkomsten verminderden, verhoogde ook de druk op onze relatie.”

gezicht1

Tom heeft nogal een opvliegend temperament en van tijd tot tijd kreeg hij woedeaanvallen. Een keer kon hij zich niet meer bedwingen en sloeg haar. “Dat kan gebeuren”, dacht ze en ze liet het maar zo. Een andere dag gebeurde het echter weer. Maar Connie houdt van hem. “Het was maar een ongeluk, hij is niet zo”, maakte ze zichzelf wijs. Hij heeft het gewoon even moeilijk. Maar naarmate de financiële problemen erger werden, nam helaas ook het geweld toe.

gezicht2

Op een avond in 2004 krijgen ze dan een heftige ruzie omdat Connie met een andere man had gepraat. De stoppen bij Tom slaan compleet door, hij trekt een pistool en schiet Connie recht in haar mooie gezicht.

gezicht3

Als bij wonder overleeft de vrouw, maar ze moet nu verder met een groot gat in het midden van haar gezicht, terwijl haar man in de gevangenis zit. Haar neus, wangen en bovenlip waren compleet verwoest.

gezicht4

In december 2008 zou haar leven eindelijk ten goede veranderen. Ze onderging een bijna volledige gezichtstransplantatie – de eerste operatie in zijn soort in de Verenigde Staten. Connie moest na de eerste operatie nog eens 23 navolgende behandelingen ondergaan, inclusief huidtransplantaties en bloedtransfusies.

gezicht5

Connie kan nu eindelijk weer een normaal leven leiden. “Het is niet mijn gezicht, maar ik ben er blij mee”, zegt ze. Geweld tussen partners is nooit goed te praten. Het begint altijd “onschuldig”, maar naderhand loopt het dan compleet uit de hand, zoals Connie helaas aan den lijve heeft moeten ondervinden. Connie heeft nu een nieuw gezicht, is gescheiden van haar gewelddadige man en kan eindelijk aan haar nieuwe leven beginnen.

DEEL dit bericht om mensen bewust te maken van de vreselijke gevolgen van partnergeweld!


    Bron: Daily Mail UK, ABC News en YouTube