Heftig! Ze verstopt zich onder het bed, om te zien of haar vriend trouw is. Wat dan gebeurt, schokt haar…

Dit korte verhaaltje circuleert sinds enige tijd op het internet. Het gaat over een vrouw die haar relatie op de proef wil stellen en daarbij een belangrijke les leert. Wellicht zal dit verhaal ook bij jou een glimlach ontlokken.

Nadat het vuur een beetje uit hun relatie was, kwam een vrouw – op een volgens haar – absoluut geniaal idee: ze wilde testen hoe ernstig haar vriend het nog met hun relatie meende en of hij überhaupt nog van haar hield. Meer nog: hoe zou hij reageren als ze hem zou verlaten? Voelde hij zich niet te zeker?

bed1

Om dat te achterhalen schreef ze haar vriend een brief waarin ze de relatie beëindigde, dat ze het helemaal met hem had gehad en dat samen verdergaan geen zin meer had. Uiteraard gewoon om zijn reactie te testen. Uiteraard wilde ze de relatie niet echt verbreken.

bed2

Nadat ze de brief geschreven had, legde ze hem op zijn bureau waar haar vriend de brief meteen zou vinden. Om zijn reactie niet te missen, verstopte ze zich onder het bed, waar ze zich enige tijd moest schuilhouden.

bed3

Dan was het eindelijk zover en haar vriend kwam thuis. De vrouw was op van de zenuwen en lag vol verwachting onder het bed te luisteren. De kwam de kamer binnen en begon de brief te lezen. Als hij daarmee klaar was, geloofde de vrouw haar oren niet. Wat in godsnaam hoorde ze daar? De man begon vrolijk te fluiten en nam de hoorn van de telefoon. Wat de vrouw onder het bed dan aanhoorde, kon ze nauwelijks geloven.

“Hallo schat, ik kom meteen naar je toe. De domme koe heeft eindelijk de handdoek in de ring gegooid en ontdekt dat ik vreemd ga. Het is eindelijk gedaan. Wat een vreselijke vergissing deze relatie. Maar ik ben blij dat ik eindelijk vrij ben. Ik wou dat ik eerder had leren kennen. Tot zo!”

bed4

De vrouw was sprakeloos. Hoe kon dat nou? Daar had ze niet op gerekend. Als versteend lag ze minuten onder het bed. Haar vriend scheen nog iets in de kamer te doen. Dan, enkele minuten later, verliet hij de kamer en hoorde ze de voordeur dichtslaan. De tranen begonnen langzaam over haar wangen te rollen en ze kwam uit haar schuilplaats tevoorschijn.

Toen ze in de kamer rondkeek, zag ze op de schrijftafel een andere brief. Deze was van haar vriend aan haar gericht. Ze nam de brief in haar handen en begon te lezen. Toen ze klaar was, voelde ze zich al stukken beter. Hoe dom was ze toch geweest. In de brief stonden de volgende woorden:

“Jij domkop, als je me de volgende keer voor de gek wil houden, let er dan op dat je voeten niet vanonder het bed uitsteken. Ik ga boodschappen doen. Tot later, schat.”

bed5

Wie een put graaft voor een ander … valt er doorgaans zelf in!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!