Haar luie dochter wilde een afwezigheidsbriefje voor school. Als de lerares leest wat de moeder schreef, komt ze niet meer bij van het lachen.

Nicole Poppic uit California is moeder van drie kinderen en haar oudste dochter Cara zit in de pubertijd. Als het meisje weer eens niet uit haar bed geraakt en daarom te laat op school komt, wil dat mama haar een “verontschuldigingsbriefje” schrijft. Maar Cara had geen rekening gehouden met haar gewiekste moeder! Deze brief gaf Nicole aan haar dochter mee:

briefje1

 

“Aan wie het behoren zal:

Cara komt deze ochtend te laat. De reden daarvoor is een ziekte genaamd pubertijd. Tieners over de hele wereld zijn erdoor getroffen, het hele land is aangetast en er bestaat geen remedie tegen. De symptomen zijn talrijk, maar deze ochtend lijdt mijn dochter aan de onmogelijkheid om uit bed te geraken. Ze voelt bovendien de noodzaak om haar verwekkers tegen te spreken. Ze lijkt wel aan de beterhand vanaf ze haar mobieltje uit het raampje van de auto zag vliegen. Aarzel niet om me te bellen als er nog verdere tekenen van de ziekte uitbreken.

Hartelijk dank,

Nicole Poppic.”

briefje2

“Dat gebeurt er als men door zijn eigen schuld te laat is en mama dan nog om een verontschuldigingsbriefje vraagt” schrijft de Amerikaanse nog bij het Facebookbericht. Deze post werd meer dan 32.000 keer gedeeld en ook wij wisten dit briefje wel te waarderen!

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!