Haar foto in bikini gaat de hele wereld rond. Maar niet om de reden die je denkt.

Rachel Hollis is een moeder van drie die ook blogt en schrijft. Ze deelt artikels en video’s over de opvoeding van haar kinderen, over koken, mode en nog zoveel meer. Deze moeder veroorzaakte nogal wat deining toen ze een foto van zichzelf in bikini op het internet plaatste.

bikini1

De foto ging razendsnel viraal, maar niet gewoon omdat we een prachtige vrouw op het strand zien. Het was vooral de begeleidende boodschap die erg veel indruk maakte – zeker voor wie weet wat het is om moeder te zijn.

bikini2

“Ik heb zwangerschapsstriemen en ik draag een bikini. Ik heb een permanent hangend buikje dat van het dragen van mijn drie baby’s en toch draag ik een bikini. … Deze littekens bewijzen dat ik gezegend was om mijn kinderen te kunnen dragen en ik heb ontzettend hard gewerkt om terug gewicht te verliezen. Ik draag een bikini omdat de enige man wiens mening belangrijk is weet wat ik heb moeten doormaken. Diezelfde man heeft nooit iets meer sexy gezien dan mijn lichaam, met littekens en al. Het zijn trouwens geen littekens, het zijn strepen en je hebt ze een voor een verdiend. Toon je lichaam met trots!”

bikini3

DEEL de belangrijke woorden van deze vrouw met je vrienden en familie op Facebook!