Haar dochter liep gillend naar binnen. Als mama haar hand ziet volgt pure paniek. De reden? OEI!

Speeltuinen worden verondersteld van leuke plekken te zijn waar onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en vriendjes maken. Maar dat is niet altijd het geval. Hoewel sommige ouders misschien wel bang zijn voor viespeuken die op de loer liggen, schuilt het gevaar vaak gewoon op de grond. Kiley Cook uit Grandbury in de VS was op school met haar vriendjes aan het spelen toen ze plotseling een hevige pijn voelde. Toen ze naar beneden keek, zag ze iets vreselijks.

koper

Kiley had haar hand even op de grond gezet en werd gebeten door een koperhoofdslang. Dit soort slangen is extreem gevaarlijk en kunnen mensen zelfs doden met slechts een enkele beet. Gelukkig kon ze onmiddellijk naar het ziekenhuis overgebracht worden, waar ze antigif kreeg toegediend.

In het zuiden van de Verenigde Staten komt dit soort incidenten vaker voor dan je zou denken. Elk jaar worden er tussen de 17 en 25 kinderen met slangenbeten binnengebracht. Het moet echt een hel geweest zijn voor de kleine Kiley want haar vinger werd zelfs helemaal zwart van de beet!

Als je in Amerika op reis bent, kijk dan altijd goed uit voor slangen. Dit ongedierte kan zelfs opduiken op plaatsen waarvan je zou denken dat ze veilig zijn!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!