Gemene vrouw met aids bijt politieagent tijdens een verkeerscontrole en stelt hem zo bloot aan deze dodelijke ziekte!

De verslagen lopen nog uiteen of de vrouw uit Memphis nu aids dan wel HIV positief was. Maar wat wel zeker is, is dat Dayton Smith de wet overtrad. Ze reed namelijk rond met verlopen nummerplaten en werd daarom aan de kant gezet. Het rijbewijs van de vrouw was ingetrokken en ze had geen verzekering. Om het nog erger te maken … lag haar auto ook boordevol snoepgoed voor junkies: marihuana, crack en cocaïne. De dame maakte zich blijkbaar op voor een geweldig feestje! Of misschien gewoon een dag als alle andere in het leven van Dayton Smith.

bijten

Toen ze op de achterbank van de politieauto zat, vertelde ze de agent dat ze dringend naar het toilet moest. Nou, normaal zou je denken, daar trappen we niet in hoor, dat hebben we in films al te vaak gezien. Maar de nietsvermoedende en brave agent vertrouwde haar blijkbaar en stemde toe. Toen de deur geopend werd, probeerde ze uiteraard te vluchten – dus hield de agent haar staande. Dat was het moment waarop ze haar tanden diep en tot bloedens toe in de huid van de agent plantte.

Toen de vrouw later naar het ziekenhuis werd gevoerd, liet ze ontglippen dat ze HIV positief was. Daarop werd de agent ook ogenblikkelijk opgenomen voor verder onderzoek. De vrouw blijft momenteel aangehouden in afwachting van haar proces. Het resultaat van het bloedonderzoek van de betrokken agent is nog niet bekend.

DEEL dit nieuwsbericht met je vrienden op Facebook!