Emotioneel! Terminaal zieke moeder stemt in met euthanasie en ziet voor de laatste keer haar hond.

Vaak worden huisdieren verwend als kinderen. Eigenaars voeden hen, verzorgen hen en houden van hen net zoals ouders doen met hun kinderen en zij houden van ons en troosten ons altijd, of we dat nu nodig hebben of niet. Omwille van de relatie die we hebben met onze dieren, zijn zij het vaak die we willen zien voor we sterven. De laatste wens van een terminaal zieke moeder was om haar hond nog een laatste keer te kunnen zien en de beelden zijn ronduit hartverscheurend en prachtig.

ziek

Rebane Chili kreeg te horen dat ze kanker had, maar na vele behandelingen besloot ze dat het genoeg was geweest. Ze had haar puppy Ritchie al die maanden dat ze in het ziekenhuis verbleef niet meer gezien en het was haar diepe wens om hem nog eens te kunnen zien om afscheid te nemen.

Met de toestemming van de artsen bracht James – de zoon van Chili – de hond mee naar het ziekenhuis. De moeder was zo opgewonden voor het weerzien dat ze zelfs andere kledij aantrok en lippenstift opdeed. En toen de puppy op het bed werd gezet, merkte iedereen een plotse verandering op.

Haar stemming veranderde helemaal en ze werd meer aanwezig en begon zelfs te praten – iets wat ze voordien zelden deed.

DEEL deze hartverwarmende reünie met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”5441″]
https://youtu.be/PXBTPHU6hqM
[/sociallocker]