Elke keer als hij een nieuwe auto heeft gekocht, plakt hij meteen 2 stukjes tape op zijn stoel.

Hoewel een auto bezitten best een gedoe is (verzekering betalen, onderhoudskosten, dure brandstof, …) heb je wel de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Als ook jij een van de honderdduizenden Belgen en Nederlanders bent die uren in hun auto doorbrengen, dan zullen de onderstaande tips zeker van pas komen:

tape

Begin bij je bekerhouders. Maak de houders eerst goed zuiver en leg er dan papiertjes van cakejes in. Zo hoef je de volgende keer alleen maar het papiertje te verwijderen en blijft je bekerhouder voor het overige schoon.

Deel je je auto met iemand anders? En is die iemand anders ook toevallig groter of kleiner dan jou? Kleef dan een beetje tape op je stoel en je zetel om de volgende keer gemakkelijk je zetel terug in de juiste positie te kunnen verstellen.

Laad je boodschappen in de auto in een wasmand in. Zo hoef je niet met tasjes te sleuren en kan je alles in een keer naar binnen dragen.

Heb je een auto gehuurd of geleend? Dan weet je niet altijd langs welke kant je moet tanken. Kijk echter gewoon naar het symbooltje op je dashboard en kijk in welke richting het kraantje wijst!

Ontdek in de onderstaande video nog meer tips en DEEL deze nuttige video met je vrienden op Facebook!