Eindelijk het verlossende antwoord op deze pittige discussie! Hoe hang je correct de toiletrol op?

In het huishouden waarin ik opgroeide, leek het toiletpapier telkens op een andere manier te hangen. De reden? Mijn mama hing het zo op dat het erover hing en mijn vader hield ervan als het langs onder hing. Begrijp me niet verkeerd. Mijn ouders hielden erg veel van elkaar maar hadden gewoon een andere mening over hoe het toiletpapier moest opgehangen worden.

wc

Dus eens ik het ware antwoord ontdekte, moest ik dit gewoon delen. En als je begrijpt hoe diep dit debat eigenlijk gaat, zal ook jij het antwoord willen weten. Moet toiletpapier er onder of erboven hangen? Ontdek het antwoord hieronder!

Het lijkt misschien wel niet zo belangrijk, maar op dit thema zijn al vriendschappen en zelfs huwelijken gesneuveld. Het antwoord op deze vraag gaat helemaal terug naar 1891. 50 procent van de lezers zal helaas teleurgesteld zijn …

Volgens het originele patent op toiletpapier van 1891 moet de rol erover gaan. Dus niet langs onder.

DEEL deze informatie die relaties kan redden met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”5441″]

[/sociallocker]