Een vreselijk auto-ongeluk rukte hun 3 kinderen weg. 6 maanden later is mama zwanger van drielingen.

We kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om één of meerdere kinderen te verliezen. Veel ouders denken niet dat ze in staat zouden zijn om door te gaan met leven, maar Chris en Lori deden dat wel. Zij verloren hun drie kinderen.

Het tragische en bijzondere verhaal van dit gezin is ontroerend, en het is lang geleden dat we een verhaal zoals dit tegenkwamen.

In mei 2007 overkwam de familie Coble een vreselijke tragedie. Toen moedere Lori met haar drie kinderen naar huis reed, de 5-jarige Kyle, 4-jarige Emma en de 2-jarige Katie, botste plotseling een vrachtwagen op de gezinsauto. De vrachtwagen met een lading van 20 ton reed maar liefst 110 km per uur.

familie1

Lori kon zich niets van het ongeluk herinneren; haar man Chris moest haar vertellen dat haar geliefde kinderen dood waren.

familie2

De vrachtwagenchauffeur was eerder beboet voor te hard rijden en werd schuldig bevonden aan de dood van de drie kinderen.

familie3

In Amerika worden vrachtwagenchauffeurs betaald op basis van de hoeveelheid gereden kilometers, met als gevolg dat veel chauffeurs te snel rijden en en onvoldoende uitrusten als ze moe zijn. Na het ongeval, probeerde het koppel om de wet- en regelgeving in de vrachtwagenindustrie te veranderen, in de hoop dat ze hiermee levens zouden redden.

Maar zes maanden na de tragedie gebeurde ook er ook iets onverwachts, iets dat Chris en Lori hoop gaf.

familie4

Lori bleek zwanger van een drieling, twee meisjes en een jongen! Voor Lori en Chris is het overduidelijk dat hun overleden kinderen hier iets mee te maken hebben.

familie5

In mei 2015 vierden Ashley, Ellie en Jake hun zevende verjaardag. ”Ik denk dat het een wonder is. Ik denk dat Kyle, Emma en Katie daar iets mee te maken hebben. Ik denk dat ze hebben ons geholpen, en ik denk dat ze dit mogelijk hebben gemaakt ”, zegt Lori.

familie6

Hoewel niets het leven van hun overleden kinderen kan vervangen, zijn wij van mening dat de liefde voor Kyle, Emma en Katie’s én de liefde voor de drieling de ouders zal helpen hun leven op de rit te krijgen.

Bekijk de video over het tragische ongeluk én de onverwachte gebeurtenis van de familie Coble.

DEEL dit pakkende verhaal op Facebook!