Een bouwvakker vond een babymeisje tussen het afval. 20 jaar later wordt ze verrast met een bezoek

Het was 20 jaar geleden sinds hun eerste ontmoeting. We zeggen en schrijven oktober 1995 en Gerald Rocky Hyatt was als bouwvakker aan het werk in Chicago. Toen hij wat afval in een container gooide, hoorde hij een vreemd geluid. Hij luisterde wat beter en besefte dat het gejammer was. In paniek begon hij in de container te zoeken en trof een dubbel dichtgeknoopte zak aan. Hij opende de zak en vond iets ondenkbaar – een pasgeboren baby. De moeder van de baby had het kleine kind gewoon bij het vuil gedumpt om er te sterven.

weerzien

Gerald haastte zich meteen naar het ziekenhuis. Ze was in goede gezondheid, ondanks het feit dat men haar gewoon had achtergelaten. De verpleegsters van het ziekenhuis noemden haar Mary Grace. Haar verhaal verscheen in het nieuws en in de kranten en mensen over de hele wereld waren gefascineerd door haar wonderbaarlijke redding.

Ze werd later geadopteerd en haar adoptiemoeder Sandi verzamelde krantenknipsels over haar redding. Hoewel Mary Grace, die later de naam Morgan kreeg, wist dat ze geadopteerd werd, kreeg ze pas op 20-jarige leeftijd het hele verhaal te horen. Ze had nooit geweten dat ze door een bouwvakker uit een container werd gered.

Toen Morgan het verhaal hoorde, reageerde ze dankbaar. In de onderstaande video deelt ze haar gevoelens met een journalist. Tijdens het interview laat ze verstaan hoe graag ze haar redder zou willen ontmoeten en als ze even afgeleid is, komt er een oudere man in beeld gelopen. De wens van Morgan komt eindelijk uit. Ze kreeg de kans om de man die haar leven redde persoonlijk te bedanken.

Bekijk deze hartverwarmende reünie hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron: Facebook / WPTV