Echtgenoot overlijdt plotseling en laat zijn vrouw met 8 kinderen achter. Dan herinnert ze dat hij zich vreemd gedroeg in bed.

James wilde altijd vader van een groot gezin zijn. Dus wanneer hij en Cloe ontdekten dat ze zwanger waren van hun eerste kind konden ze niet gelukkiger zijn. En na de geboorte van hun tweede kind wisten ze dat ze een grote familie wilden. Ze beseften toen gewoon nog niet hoe groot het wel zou worden.

Tragic father James Green died in his sleep leaving his wife Cloe Green and his 8 children. Cloe and James Picture: photo-features.co.uk Mobile: 07966 96672 email: jeremy@durkinphotoservices.com 41 Boat Dyke Rd Upton Norwich Norfolk NR13 6BL

Elke keer dat Cloe dacht dat het nu wel genoeg was, wenkte James haar en zei: “Kom op, nog eentje.” James was geboren om vader te zijn. Cloe was een voltijdse moeder en James werkte zelfstandig zodat hij toch nog genoeg tijd met zijn gezin kon doorbrengen. Hij bracht de kinderen naar school, ging ze afhalen en speelde de hele avond met ze. Hij was actief, energiek, liefdevol en schijnbaar gezond.

overlijden2

Nadat hun vijfde kind werd geboren met hersenverlamming besliste Cloe om een spiraal te laten plaatsen zodat ze niet meer zwanger zou kunnen worden. Maar toch raakte Cloe nog onverwacht zwanger. Cloe en James zouden in totaal acht kinderen krijgen.

overlijden3

Op 4 december 2015 – 12 weken na hun laatste baby – veranderde haar leven echter voorgoed. Cloe werd ’s morgens wakker en James ademde niet meer. James werd omstreeks 4:30 wakker en gedroeg zich vreemd. Hij zat rechtop in bed maar gleed plotseling weg. Cloe probeerde hem nog te reanimeren, maar tevergeefs.

T

Hij was amper 31 jaar oud. Omdat James een schijnbaar gezonde persoon was, wachtten ze angstvallig het onderzoek van de lijkschouwer af.

overlijden7

James stierf aan hypertensie. Dit komt voor wanneer je lichaam te lang aan een hoge bloeddruk lijdt. Het is de voornaamste doodsoorzaak te wijten aan een hoge bloeddruk. Mensen lijden eraan zonder het zelf te weten. Daarom moeten alle volwassenen regelmatig hun bloeddruk laten controleren.

overlijden8

De dood van James kwam als een donderslag bij heldere hemel en plotseling was Cloe op haar 27 jaar een weduwe met acht kinderen.

overlijden10

Cloe zegt dat ze haar hele leven zal rouwen om het verlies van James – maar tegelijk is ze ook dankbaar dat ze hem acht kinderen schonk.

DEEL dit hartverscheurende verhaal met je vrienden op Facebook!