Echtgenoot neemt foto van hoe zijn vrouw – en tevens politieagente – een baby op z’n gemak stelt. Nu gaat dit beeld viraal!

Michelle Burton is een van de politieagenten die het moto “beschermen en dienen” echt ter harte neemt. Toen ze ter plaatse werd geroepen voor een overdosis en vier jonge kinderen aantrof, had ze gemakkelijk gewoon haar verslag kunnen maken en naar huis gaan. Binnen twee uur zou haar dienst er immers opzitten … Maar deze moeder van twee zou deze kinderen niet achterlaten zonder ze een beetje liefde te geven.

virale-foto1

Dus greep Michelle een flesje en een beetje babymelk en begon ze een van de kleintjes te voeden. Een andere agent nam een foto van het tafereel en het toont ons wat het echt betekent om te dienen en te beschermen.

Toen Michelle om 4 u ’s nachts eindelijk thuiskwam en de foto aan haar echtgenoot Brian toonde, plaatste die laatste hem op Facebook en in een mum van tijd ging de Facebookpost helemaal viraal.

virale-foto2

De post leest:

“Gisterenavond vertelde mijn vrouw Michelle Burton me dat ze een beetje later zou thuis zijn omdat ze bij een moeder met 4 kleine kinderen was die een overdosis had genomen. Michelle zei dat de moeder dood was en dat de vader in kritieke toestand verkeerde. De hele nacht zorgde ze voor de kinderen. Ze was thuis om 4 uur in de ochtend. Ik heb nooit iets mooier gezien dan deze foto. Wat een geweldige vrouw.”

DEEL dit bericht om deze geweldige agente te eren!