Echtelijke ruzie kostte Johnny Depp zijn vingertop

Het gaat niet goed met steracteur Johnny Depp, althans toch niet met zijn huwelijk. De Hollywoodster trouwde begin 2015 en in maart, nog geen maand na hun huwelijk, gingen de poppen al aan het dansen. Sindsdien startte zijn vrouw Amber Heard een dossier wegens huiselijk geweld tegen hem op. Onlangs voegde ze nieuw bewijsmateriaal aan de zaak toe, met name een foto waarop te zien is hoe Depp tijdens een hoogoplopende ruzie zijn eigen vinger helemaal open haalde en met bloed op de muur begon te schrijven.

vinger

De beelden werden gemaakt toen ze in een villa in Australië verbleven en Depp naar verluidt onder invloed was van XTC. We zien hem glazen en ramen breken en een telefoon tegen de muur gooien.

depp

Hij schreef onder meer “Billy Bob” op de muur, naar de vermoede minnaar van Amber – Billy Bob Thornton. Naar aanleiding van het “vingerincident” moesten de opnames voor de nieuwe Pirates of the Carribean zelfs even opgeschort worden. De plastische chirurgen gebruikten huid van zijn andere hand om een nieuwe vingertop te reconstrueren.

DEEL dit opmerkelijke verhaal uit de showbizz met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”5441″]

[/sociallocker]