Dokters onthullen dat het 60 jaar oude gezwel in de buik van de vrouw eigenlijk haar ongeboren kind is.

Estela Melendez is 91 jaar oud en werd onlangs weduwe. Jarenlang had ze een harde bult op haar buik die soms pijn deed. Artsen dachten altijd dat het een tumor was tot ze een verbluffende ontdekking deden. Het was eigenlijk een foetus. Melendez droeg de foetus gedurende 60 jaar in haar buik.

tumor

Op een dag viel Melendez en werd ze naar het ziekenhuis overgebracht voor een scan. Toen werd de verkalkte baby ontdekt. “De arts zei me dat ik een tumor had en dat ze me zouden moeten opereren” vertelde de dame aan CNN.

“Beeld je maar eens in. Meer dan zestig jaar” zei een verblufte neef. “Ik vraag me af hoe ze zich nooit slecht heeft gevoeld toen de foetus stierf in haar buik.” Haar echtgenoot overleed onlangs en een van de dingen die ze betreurd is dat ze nooit kinderen hadden. De bult op haar buik herinnerde haar aan haar echtgenoot en het kind waar ze altijd van gedroomd had.

De artsen overwogen om de foetus te verwijderen. Maar omdat de risico’s van een operatie op haar leeftijd aanzienlijk zijn, beslisten ze om de foetus te laten zitten.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!