Deze vrouw liet zich sinds haar 21e levensjaar kunstmatig bevruchten. Maar wat een paar jaar later gebeurde, was niet gepland

Voor vele vrouwen is een kunstmatige bevruchting de enige manier om kinderen te krijgen. Ook Natalie Suleman uit de Amerikaanse staat California nam in 2009 de beslissing om zich kunstmatig te laten bevruchten. Maar in tegenstelling tot vele andere vrouwen in een gelijkaardige situatie had ze al 6 kinderen, die eveneens via kunstmatige inseminatie verwerkt werden. Bovendien was ze toen werkloos.

moeder1

Omdat de artsen er zeker van wilden zijn dat de bevruchting ook succesvol zou zijn, lieten ze meteen 12 eicellen inplanten. Ze werd daadwerkelijk zwanger, maar anders dan wat iedereen verwacht had: met een achtling! Om die reden kreeg ze ook de veelzeggende bijnaam “Octomom” en kreeg in de media toen heel wat aandacht.

moeder2

De alleenstaande moeder had nu in een klap 14 kinderen op te voeden. Dat dit eigenlijk een beetje van het goede teveel was, kan iedereen wel begrijpen. Om zichzelf en haar kinderen te onderhouden, greep ze naar drastische maatregelen – ze werd pornoactrice en werkte ’s avonds ook nog als stripster. Omdat Natalie haar dubbelleven moeilijk kon volhouden, greep ze eveneens naar kalmeringsmiddelen om zich te verdoven.

moeder3

In 2013 besliste de moeder van de achtling dan om haar leven drastisch te veranderen. De reden daarvoor was dat ze haar tienjarige dochter op een dag met haar kledij en op hoge hakken door de woonkamer zag paraderen.

moeder4

Ze schaamt zich vandaag zo over haar verleden dat ze niets meer te maken wil hebben met het imago van “Octomom”. Ze deed dit alles omdat ze simpelweg geen andere keuze zag om haar gezin te onderhouden. Ze wilde niets minder dan de beste moeder zijn voor haar kinderen.

moeder5

Vandaag werkt Natalie als gezinstherapeute in Orange County (California). Een partner heeft ze niet: “Ik ben met mijn kinderen getrouwd. Ik heb geen tijd om een vreemde persoon in mijn leven toe te laten.” Natalie is in elk geval een zeer sterke vrouw die haar leven met 14 kinderen goed onder controle heeft. Het belangrijkste is uiteraard dat zij en de kinderen in goede gezondheid zijn.

DEEL deze sterke vrouw met je vrienden!


Bron: My Elite Blog, Twitter en Pinterest