Deze moeder is een Zuid-Amerikaanse schone. Maar kijk in wat ze verandert om haar zoon te helpen!

Als de alleenstaande moeder Yevette Vasquez uit de Amerikaanse staat Texas haar zoon op een ochtend naar school brengt, merkt ze dat er buitengewoon veel auto’s op de parking staan. Als ze haar zoon hierover uitvraagt, antwoordt die “donuts met papa-dag”. Dit is een dag waarop de vaders hun kinderen vergezellen om samen op school te ontbijten.

latin1

De drievoudige moeder draait onmiddellijk om en rijdt terug naar huis. Dan heeft ze een idee:

latin2

“Ik wil niet dat mijn zoon iets moet missen” vertelt de jonge vrouw op Facebook. “Ik weet dat het niet gemakkelijk voor hem is om andere kinderen met hun papa te zien, maar dat is nu eenmaal het leven. Maar ik doe alles wat ik kan om een glimlach op zijn gezicht te toveren – en dat is gelukt.”

latin3

“De meeste vaders vonden het echt cool” vertelt ze nog. “Ze vonden het allemaal echt geweldig dat ik mijn zoon op die manier steunde”. “Maar ik voelde toch ook dat sommige mannen zich een beetje ongemakkelijk voelde. Het was natuurlijk ook wel een beetje een raar zicht” zegt ze lachend.

latin4

Daar had niemand rekening mee gehouden die ochtend!

latin5

Het belangrijkste is dat ze in haar opzet geslaagd was: een stralende glimlach op het gezicht van haar zoontje. Dat was het helemaal waard!

DEEL deze geestige mama met je vrienden op Facebook!