Deze moeder drukt haar 6-jarige tegen de borst. Maar als je goed kijkt… Op Facebook wordt ze daarom aan de schandpaal genageld

Maha al Musa uit Byron Bay in Australië is moeder van drie. De 52-jarige buikdanslerares wil alleen maar het beste voor haar kinderen. Maar wat ze daarom met haar dochter Aminah doet, vinden de meeste mensen walgelijk. Want de 6-jarige leerlinge krijgt nog steeds de borst van haar moeder.

borst1

“Het is wat ik het liefste doe als ik niet op school zit”, vertelt het meisje. “Soms proeft het naar suikerspin.” Steeds wanneer haar dochter daarom vraagt geeft Maha haar de borst – op de parking, in een wachtkamer, zelfs op de speelplaats van de school.

borst2

Op Facebook post Maha trouwens ook altijd foto’s van hoe ze haar dochter de borst geeft. “Ik geloof dat het goed is voor haar immuunsysteem”, vertelt de moeder. “Tot op vandaag is ze nauwelijks ziek geweest en ze is veel meer ontspannen en rustiger dan andere kinderen van haar leeftijd.”

borst3

Dat ze door andere mensen belachelijk gemaakt wordt, trekt ze zich niet aan. “Wie bepaalt hier de regels? Laat mij als moeder gewoon mijn eigen beslissingen nemen.”

borst4

Hoe men er ook over denkt – Maha zorgt alvast wel voor voldoende stof tot discussie. Als ook jij verrast bent door het verhaal van deze Australische moeder, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Bron: Facebook/Maha al Musa