Deze mama wil een vrouwenweekendje. De brief die ze aan haar man schrijft, is om te brullen!

Je weet wat ze zeggen: “Als je iets gedaan wilt krijgen, moet je het aan een drukbezette vrouw vragen.” Dan ben je bij Meghan Oeser wellicht aan het goede adres. De dame uit Illinois is een professionele fotografe en ze is moeder van zes prachtige kinderen – vijf meisjes en een jongen, allemaal tussen de 3 en 15 jaar oud.

vrouw1

Haar echtgenoot lijkt een geschikte kerel, maar hij werkt 12 uur per dag en bouwt zelf een nieuw huis voor zijn gezin. Dat betekent dat hij zelden thuis is in het weekend wanneer het het meest hectisch is in huis. Maar toen ging Oeser een weekendje met haar vriendinnen op stap. Daarom liet ze een hilarische maar eerlijke brief achter voor haar echtgenoot.

vrouw2

Liefste echtgenoot,

Ik schrijf je deze brief om nog enkele zaken door te nemen voor ik er dit weekend op uit trek met mijn vriendinnen.

Als je ’s avonds thuiskomt, is het nog niet zo erg. Ze zullen rond je nek vliegen en je knuffelen. Maar dat duurt niet lang …

Het avondeten is echt klote. Bailey zal pizza willen en Harper zal om hot dogs vragen.

Na het eten zal je even willen rusten, maar ik waarschuw je dat het plotseling heel erg rustig zal worden. Echt rustig …

Dit is het moment dat je zult beseffen dat de meisjes ergens in slaap zijn gevallen. Laat de drieling niet in slaap vallen. Als dit gebeurt dan ben je echt gezien.

Ze zullen dan in het midden van de nacht wakker worden. En omdat je erg vroeg op moet, is dat niet meteen ideaal.

vrouw5

Bedtijd.

Succes!

Eens ze neerliggen, zal je beseffen dat hun mondjes niet stilstaan. En als je een beetje pech hebt, komen ze om de vijf minuten naar beneden om je goedenacht te wensen.

Probeer Penny als laatste in bed te krijgen. Geef haar een iPad. Daar zul je me nog erg dankbaar voor zijn.

Ontbijt. Net zo leuk als het avondmaal. Zo niet erger. Drink genoeg koffie!

Als je dit allemaal overleefd hebt, mag je meteen aan het middagmaal beginnen. Begin maar al te drinken nu.

vrouw

En voor het geval dat je ook maar iets gedaan wilde krijgen dit weekend: succes! Quinn huilt zowat elke vijf minuten en Penny zal voortdurend aan je mouw trekken.

Kusjes,

Je vrouw.”

DEEL deze brief van mama met je vrienden op Facebook!