Deze kleine jongen is amper 2 jaar oud en moet voor het drugmisbruik van zijn moeder betalen.

Dit kind moet de prijs betalen voor de fouten van zijn moeder: de vandaag 15 maanden oude jongen Kangkang uit China werd met een open gezichtje geboren. Hij wordt door de media daarom de “masker jongen” genoemd.

jongen1

Het lijkt erop alsof de jongen twee gezichten heeft die over elkaar liggen. Daar moest de jongen vanaf zijn geboorte mee leven. De schuld daarvoor ligt bij de moeder want die nam tijdens de zwangerschap drugs. De gevolgen zijn ronduit gruwelijk.

jongen2

Dit syndroom wordt niet alleen gekenmerkt door een open gehemelte en tong, maar door een ganse splitsing van de kaakbeenderen. In het eerste ziekenhuis waar de jongen behandeld werd, sprak men zelfs over een “monsterziekte”. Maar de moeder laat de moed niet zakken en wil alles doen om haar fout recht te zetten.

jongen3

In een ander ziekenhuis in Shanghai wordt de jongen nauwgezet onderzocht en de dokters kunnen de moeder toch een beetje hoop geven: Kangkang zal geopereerd worden, zonder dat de moeder ook maar iets hoeft te betalen! Dit geval is zo uitzonderlijk dat men niet kan zeggen of de operatie wel zal slagen. Het zal nog enige tijd duren voor de operatie daadwerkelijk kan uitgevoerd worden. Laten we hopen dat alles goed verloopt …

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!