Deze jonge vrouw nodigt haar vrienden uit voor een diner. Als ze vervolgens ontwaakt, wordt ze hysterisch

Waarschuwing: Sommige foto’s in dit artikel kunnen voor sommige personen als schokkend overkomen.

Michele Messer is een beeldschone 30-jarige vrouw uit het Amerikaanse Myrtle Beach in South Carolina. Onlangs werd ze echter het slachtoffer van een vreselijke wraakactie. Ze was acht maanden met haar vriend, Chris Campbell, samen toen ze hem op een avond zei dat ze een punt achter hun relatie wilde zetten. De stoppen van Chris sloegen compleet door en hij werd extreem gewelddadig.

neus1

“Hij drukte me tegen de muur. Onze gezichten waren slechts een paar centimeter van elkaar verwijderd terwijl hij tegen me schreeuwde”, vertelt Michele. Doodsbang dreigde ze ermee de politie te bellen.

“Als je de politie belt, maak ik je kapot”, antwoordt de man. Maar het dreigement werkte, want uiteindelijk verliet haar vriend de woning.

neus2

Een paar dagen later heeft Michelle spijt van haar beslissing en wil ze hem terug. Droevig en vertwijfeld belt ze hem op en spreekt met hem af in een restaurant in de buurt. Daar nodigt Chris haar uit om in de wagen even over alles te praten. Michele stapt in de auto en hoopt op een goed gesprek (en misschien wel op meer). Maar dan begint de nachtmerrie: “Van zodra ik de deur sloot, werd Chris compleet gek. Hij begon onophoudelijk op me te slaan”, vertelt Michele vandaag. Ze probeert zich te beschermen, maar Chris is gewoon te sterk.

“Dan voelde ik zijn tanden op mijn neus en hoe hij begon door te bijten”.

neus3

Door de pijn en het bloedverlies is Michele zo in shock dat ze aanvankelijk zelfs niet goed doorheeft wat er gebeurd was. Versuft en als in een nevel vraagt ze Chris wat hij gedaan had. Rustig en koelbloedig antwoordt hij: “Ik heb je neus afgebeten.” Dan wordt het Michele teveel en valt ze bewusteloos. Gelukkig was er een voorbijganger die het tafereel zag gebeuren en de hulpdiensten belde. Michele wordt wakker in het ziekenhuis. Ze had veel bloed verloren, maar de ergste schok kwam toen ze in de spiegel keek. Dat herinnert ze zich tot op vandaag nog:

“Ik had gewoon geen neus meer. Hij was compleet verminkt. Mijn maag draaide om. Ik heb gehuild en gehuild. Wie wil er nu een vrouw zonder neus?”

neus4

De hulp komt in de persoon van Dr. Andrew Ordon. Als hij het verhaal van Michele hoort, beidt hij aan om haar neus met een cosmetische operatie te reconstrueren. In een periode van drie weken waren er meerdere operaties nodig om aan de hand van het kraakbeen van haar oor een nieuwe neus te modelleren.

neus5

Michele is begeesterd: “Ze hebben fantastisch werk geleverd. De artsen hebben mijn leven veranderd. Eindelijk heb ik mijn zelfvertrouwen terug en voel ik me terug goed in mijn vel. Ze hebben mij een nieuwe neus geschonken. Het is zo mooi om terug buiten te kunnen komen zonder de mensen angst aan te jagen!”

neus6

Haar ex-vriend werd ondertussen aangeklaagd wegens poging moord. Hij plette onschuldig maar zal zich in elk geval voor het gerecht moeten verantwoorden. Michele is er gerust in dat hij een gepaste straf zal krijgen.

Vandaag heeft Michele terug een mooi gezicht waar ze met recht en rede trots op is! Haar littekens zijn een deel van haar persoonlijkheid geworden en herinneren er haar elke dag aan wat voor een wonder de artsen verricht hebben. Ze ziet de littekens niet als iets slecht, maar als een symbool van hoop dat de dader gestraft zal worden.

neus7

Gelukkig heeft Michele deze donkere bladzijde in haar leven kunnen omdraaien. Tijdens het proces zal ze Chris nog een keer onder ogen moeten komen, maar zij kan verder van haar leven genieten terwijl de dader wellicht zijn leven lang in de gevangenis zal wegkwijnen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!


Bron: YouTube / Inside Edition en LittleThings