Deze jonge vrouw heeft een operatie nodig om haar kind ter wereld te kunnen brengen. De volgende dag laat ze een foto zien wat haar lichaam doormaakte

Elke dag met kinderen is een geschenk. Maar er is iets wat elke moeder haar hele leven bij zal blijven: de dag dat ze haar baby ter wereld bracht. Ook de jonge Amerikaanse Raquel Maldonado heeft een bijzonder “aandenken” aan de mooiste dag van haar leven.

Raquel wilde altijd al een natuurlijke bevalling. Tijdens de 32e zwangerschapsweek kreeg ze te horen dat de baby in stuithouding lag. De enige oplossing was een keizersnede. Raquel werd overmand door twijfels en vragen. In California is het trouwens verboden om in deze omstandigheden toch voor een natuurlijke bevalling te kiezen en het leven van de baby zo onnodig op het spel te zetten. Raquel kon dus niet anders dan zich hierbij neerleggen.

I'm not exactly sure what's going on in there, but today is a new day and I am just going to enjoy the fact that she's healthy, safe, warm, and protected. And I am going to embrace the fact that at #35weekspregnant I am still able to do an hour of cardio, 30 minutes of meditating and stretching and finish it all up with weight training for the third time this week. • My job right now is not to worry, not to stress, not to doubt. My job right now is to take care of myself and this precious gift. In the end all that matters is that I know we are both healthy- mind, body, and soul. I will have the birth I need to have. ✌🏼️🌿I put my faith in my body and need to surrender all negativity and feed the universe my positive thoughts. •• “If you are resisting something, you are feeding it. Any energy you fight, you are feeding. If you are pushing something away, you are inviting it to stay.” – Michael Singer (The Untethered Soul) •• #embracingmotherhood #doula #inspirepregnancy #healthypregnancy #birthjourney #motherhood #birthcenter #motherhoodrising #35weeks #empoweredwoman #thirdtrimester #positivity #fitpregnancy #inspirepregnancy #birthplan #empoweredmama #naturalbirth #birthpositive #midwife #midwifery #empoweredbirthproject #bodypositive #breech #atpeace #birthwithoutfear #birthofamama #birthbecomesher #qotd #affirmations #birthaffirmations

A photo posted by raquel r. (@mrsfitmom_) on

Ze zocht contact met andere moeders die ook een keizersnede hadden ondergaan en begon zich meer en meer te informeren over het thema.

Op de dag van de bevalling van Alexa was Raquel ervan overtuigd dat dit gewoon de beste en meest verstandige keuze was. En zo was het ook! Alexa werd gezond geboren en haar partner mocht de navelstreng doorknippen.

https://www.instagram.com/p/BNLyI0vA8PO/

Raquel heeft vandaag een krachtige boodschap voor vrouwen die denken dat een keizersnede de “geest” van een bevalling een beetje wegneemt. “Ik voel me niet minder gelukkig omdat ik voor een keizersnede koos. Dit litteken bewijst integendeel dat ik een geweldige moeder ben!”

https://www.instagram.com/p/BNS9xGvAEp0/

Daarom maakte ze een foto van haar buik en postte die op Instagram. “Ik kan niet meer trots zijn op mijn litteken. Ik kan niet meer trots zijn op mezelf”, schreef ze nog bij de foto.

Niet alles in het leven kan perfect gepland worden, maar men moet gewoon van elke situatie het beste zien te maken. Dat is precies wat Raquel gedaan heeft en daar heeft ze niet de minste spijt van. Als ze vandaag naar haar litteken kijkt, wordt ze eraan herinnerd wat voor een sterke vrouw ze is en hoe magisch de dag was dat haar dochter werd geboren.

https://www.instagram.com/p/BNP58LvgnzA/

Vele vrouwen putten moed uit de eerlijke foto’s van Raquel. Want een moeder word je niet door de manier van de bevalling, maar gewoon door het feit dat je een kind hebt. Het komt er gewoon op aan wat het beste voor moeder en kind is. Bravo, Raquel!


Bron: LittleThings