Deze camper verandert kamperen voorgoed. Als je binnen een kijkje neemt, begrijp je waarom

Heb je er ooit al van gedroomd om tijdens je pensioen de hele wereld te verkennen met een mobilhome en eindelijk al die plaatsen te bezoeken die je altijd al eens wilde zien? Als je dat overweegt, zal je dat wellicht in stijl willen doen. Dan begin je maar al beter een beetje te sparen want deze “meest luxueuze mobilhome ter wereld” kost je minstens 2 miljoen euro. Maar je mag je dan wel opmaken voor de rit van je leven. Geniet van de onderstaande video en neem een gratis rondleiding in deze Rolls Royce onder de mobilhomes!

camper

Op de website van de bouwer lezen we: “We wilden een mobilhome met een interieur dat een echte thuis biedt voor mensen die de hoogste standaarden gewend zijn. Er kunnen verschillende temperatuurzones geprogrammeerd worden en het luchtcirculatiesysteem zorgt voor de beste luchtkwaliteit. Deze mobilhome biedt maximaal comfort voor bewoners en gasten. Een van de meest in het oog springende eigenschappen is de 4 meter lange bank met de bar binnen handbereik, wijnkoeler en een ijsmachine, om nog maar te zwijgen van de muurgrote televisie.”

De grote slaapkamer is uitgerust met een kingsize bed dat gemaakt werd door dezelfde fabrikant die ook de bedden van de Britse Koninklijke familie maakt. Uiteraard kon ook een spa en regendouche niet ontbreken in de ruime badkamer.

Wat vind jij van deze mobilhome?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden. Misschien willen ze wel bijleggen voor deze super de luxe mobilhome!


Bron en afbeelding: YouTube