De vrachtwagenchauffeur maakt een foto van het motorongeval. Maar als hij nogmaals kijkt lopen de rillingen over zijn rug

Een vrachtwagenchauffeur had een dag als alle andere toen aan de andere kant van de weg het ondenkbare gebeurde. Auto’s begonnen te toeteren, gierende banden en uiteindelijk een geweldige klap. De behulpzame vrachtwagenchauffeur Saul Vazquez zette zich onmiddellijk aan de kant om te zien of hij kon helpen, naar gelukkig waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Vazquez keek naar het ongeluk en zag meteen dat het erg was. De politie en de ambulanciers deden wat ze konden, maar het feit dat er een motorrijder bij het ongeval betrokken was, voorspelde niet veel goeds.

geest

Vazquez nam een foto van de plaats van het ongeval om mensen te informeren over de file en om te bidden voor de slachtoffers. “Het enige wat ik zeg is dat ik hoop dat alle betrokkenen het halen” schreef hij op Facebook. Maar toen hij naar de foto keek, zag hij iets bizar. Recht boven de politieman in het midden hangt een doorzichtige gestalte te zweven.

Aanvankelijk lijkt het de lichtinval maar als je inzoomt, ziet het er echt eigenaardig uit. Het lijkt echt of de gestalte boven het wrak zweeft. De motorrijder werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij helaas aan zijn verwondingen bezweek. Maar iets aan de foto geeft ons hoop dat hij toch niet helemaal uit deze wereld verdwenen is.

DEEL deze merkwaardige foto met iedereen die je kent!