De politieagent beveelt de man om op de knieën te gaan zitten. Dan ontdekt zijn vriendin zijn grote geheim …

Toen een koppel door de politie aan de kant werd gezet en haar vriend gedwongen werd om uit de auto te stappen en op zijn knieën te gaan zitten, was ze doodsbang wat er stond te gebeuren. Hij was wellicht nog angstiger, maar niet omdat hij naar de gevangenis zou gaan.

aan de kant

Austin Urhahn en Sam Watsom zijn al zeven jaar samen. Toen een politieagent hen aan de kant zette, had Sam geen idee dat het hele tafereel speciaal voor haar gepland was.

Sam probeerde de agent te overtuigen dat ze niet roekeloos hadden gereden, maar die wilde daar niet van weten. De agent zei dat ze uit de auto moesten komen en begon Austin verder te onderzoeken.

Dan zegt hij plotseling: “Precies wat ik verwacht had. Hier zal je levenslang voor krijgen. Ga op je knieën zitten met je handen achter je rug. Ik heb mijn camera nodig voor het bewijsmateriaal”.

“Terwijl de agent naar zijn auto wandelde om de camera te halen, fluisterde ik naar mijn vriend “Wat is er in godsnaam aan de hand, wat heb je in je zakken zitten?” Het schoot door mijn hoofd dat hij misschien al die tijd drugs voor me verborgen hield of zo. Dan begon de agent foto’s van ons te maken.”

Dan keek ze naar Austin die een verlovingsring in zijn handen hield. Dit huwelijksaanzoek was zeker niet verwacht en het duurde even voor Sam doorhad wat er aan de hand was, maar ze zei ja!

De behulpzame agent registreerde het allemaal op video!

DEEL dit geweldige huwelijksaanzoek met iedereen die je liefhebt!