De moeder ligt in het ziekenhuis naast haar baby. Als ze 1 uur later wakker wordt, is ze spoorloos verdwenen.

Lorelai, de dochter van Lory Beth Snyder, werd onlangs opgenomen in het NEA Baptist Hospital in Jonesboro in de VS. De vier maanden oude baby werd behandeld voor overmatige bloedingen. Na een lange dag van behandelingen deden Lory en Lorelai een dutje in hun ziekenhuiskamer. Lory legde de baby in haar wieg en zij viel in het bed naast haar in slaap.

baby1

Een uurtje later werd Lory wakker. Maar de zak met babyspulletjes was uit de kamer verdwenen. Al de bezittingen van de baby waren weg. Ook de wieg van Lorelai was verdwenen. En ook Lorelai zelf was spoorloos. In paniek sprong Lory uit haar bed en liep ze in de gang om hulp te zoeken. Ze vond Lorelai algauw in de kamer van een andere patiënt waar haar baby omringd werd door een groep lachende verpleegsters.

Maar de persoon die Lorelai vasthield, was geen verpleegster.

Ondertussen gaat het angstaanjagende verhaal van Lory viraal en ze heeft een boodschap over de gevaren van kinderontvoering.

Lory Beth Snyder wendde zich tot Facebook om haar verhaal te delen.

“Het meest vreselijke ding gebeurde twee dagen geleden met mijn familie. Zoals velen van jullie wellicht weten, werd Lorelai in het ziekenhuis opgenomen. Maar tijdens mijn verblijf daar werd mijn baby ontvoerd.

Op het moment van het voorval was ik alleen met Lorelai. Geen van ons beiden had de laatste tijd genoeg geslapen met al die chaos in het ziekenhuis, bloedtesten en andere onderzoeken om uit te vissen wat er met haar aan de hand was.

Dus toen ik eindelijk een beetje rust had, legde ik me neer.”

baby2

“Een uurtje later werd ik wakker om te ontdekken dat Lorelai verdwenen was.

Toen ik haar vond, was ze in de kamer van een andere vrouw met zes of zeven verpleegsters die aan het lachen en spelen waren. Ik kende die vrouw niet. Ze was geen verpleegster of een arts. Gewoon een andere patiënte in het ziekenhuis.”

“Ik nam Lorelai uit haar armen. Ze verzette zich echter en zei dat ik beter nog wat ging rusten. Ik zei dat ik oké was en dat ik mijn dochter terug naar de kamer zou brengen. Toen ik naar mijn kamer terugging, werd ik gevolgd door drie verpleegsters. Ze probeerden me allemaal te verzekeren dat mijn kind geen gevaar liep en dat ze de patiënt kenden en niets verkeerd in gedachten hadden. Toen keek ik op en zag dat Mevrouw Harris (de andere patiënte) me ook gevolgd was. Ze drong aan dat ik Lorelai aan haar zou teruggeven en dat ik zou moeten rusten. Opnieuw zei ik haar dat we oké waren.

Dan moesten de verpleegsters haar uit mijn kamer verwijderen.

Na wat wel een eeuwigheid leek, werden we overgeplaatst naar de intensieve zorgen, waar we eindelijk een afdeling hadden waar beveiliging was.”

baby3

“Ik weet eigenlijk niet of de intenties van Mevrouw Harris wel nobel waren en of ze daadwerkelijk gewoon voor Lorelai wilde zorgen. Ik weet niet waaraan ze ziek was, misschien iets wat mijn dochter ook ziek zou kunnen maken. Ik wist gewoon helemaal niets! Ik weet niet wat haar eigenlijke bedoelingen met mijn kind waren. Wat ze met haar deed. Of zelfs hoe lang ze daar al was.

Ik contacteerde de politie die beweerde dat er geen misdrijf werd gepleegd omdat Harris niet de bedoeling had om het kind te verkrachten of te mishandelen.”

“Blijkbaar kan iedereen zomaar een kind nemen, en het is geen ontvoering zolang je niet de intentie hebt om het te verkrachten of te mishandelen. Of men nu al of niet de bedoeling had om mijn kind kwaad te berokkenen, dit zou gewoon nooit mogen gebeuren.”

DEEL dit bericht als je het hiermee eens bent!