De man wil de borstvoeding gevende mama uit het zwembad weren. Dan roert de achterhoede zich.

Tanja Krstic Radusinovic uit de VS geniet met haar drie kinderen van een dagje aan het zwembad. De jonge moeder en fotografe moet op zeker ogenblik een van haar baby’s de borst geven – en ze bedekt een en ander netjes met een handdoek. Maar met de klachten van deze geërgerde man had ze geen rekening gehouden. Maar al even onverwacht is de reactie die deze badgast met zijn commentaar uitlokte.

borst1

“We zitten aan het zwembad en ik geef mijn zoon de borst, onder een handdoek zodat hij ongestoord kan eten. Hij weerde zich een beetje maar hij was al klaar toen deze man van rond de 40 op mij toestapte en zei: “Excuseert u mij, geeft u de baby de borst?” Ik zei: “Ja?” Hij keek me aan met een ernstig gezicht en mompelde: “Ik vind dat je dat niet HIER mag doen, in godsnaam!” Ik wilde al opstaan en hem de volle laag geven, maar zijn moeder stond pal achter hem, een vrouw van in de 70, klein en tenger – en ze bloosde. Ze zei: “Wat zei je net tegen die moeder, Kevin? Ik wist niet dat ik je zo heb opgevoed, Kevin! Ik spreek geen woord meer tegen je totdat je je verontschuldigd hebt! Ik heb je verdorie de borst gegeven tot je 18 maanden oud was! En hij zei: “Maar dat heb je me nooit verteld, mama!” Dan ontploft ze opnieuw: “Wat valt er te vertellen, dat is verdorie toch de normaalste zaak van de wereld, Kevin!”

Dan verontschuldigde Kevin zich. We zijn al 15 minuten verder en ze roept nog altijd tegen heb. Nu krijg ik al medelijden met deze man.”

borst2

Die is raak! Men is als volwassen man nooit te oud om naar mama te luisteren! Het zal Kevin ook op 40-jarige leeftijd geen kwaad doen dat hij even gestraft wordt!

DEEL dit hilarische bericht met je vrienden op Facebook!