De man filmt met de camera het lijk van het kleine meisje. Ik gilde van schrik toen ik zag wat er na 18 seconden gebeurde

In Guadalajara, de op een na grootste stad van Mexico, gelegen in het hartje van het land, staat een imposante kathedraal.

heilige1

Als men de prachtig versierde gangen helemaal ten einde loopt, komt men bij een glazen kist omringd met bloemen en kransen.

Daarin ligt iets tegelijk fascinerend als macaber: het stoffelijke overschot van een klein meisje.

heilige2

Santa Inocencia, zoals het kind als heilige werd genoemd, overleed meer dan 300 jaar geleden. Zoals op dat moment gebruikelijk was, werd haar lichaam gebalsemd en zo beschermd tegen aftakeling.

heilige3

Vandaag ligt haar lichaam onder het standbeeld van de Maagd Maria en trekt van over de hele wereld toeristen en pelgrims aan.

Een nietsvermoedende toerist filmt het lijk en wanneer de camera van haar handen naar het hoofd beweegt, opent ze plotseling haar ogen en kijkt ze de toeschouwer recht in de ogen.

heilige4

Enkele ogenblikken later sluit ze haar ogen weer, alsof er niets gebeurd is.

heilige5

De video werd ondertussen al ontelbare bekeken op YouTube en de meningen lopen uiteen. Sommigen zien in de video een bewijs van een goddelijk teken.

heilige6

Anderen wijzen dan weer op de slechte kwaliteit van de opnames en twijfelen aan de echtheid van de beelden.

Oordeel zelf!

DEEL dit fascinerende bericht met je vrienden!