De ‘granny ripper’ is een seriemoordenares, die haar slachtoffers uitelkaar trok, onthoofdde en op at

Deze bejaarde dame uit St. Petersburg in Rusland haalde onlangs de internationale media nadat ze werd gearresteerd voor de brutale moord op de 79-jarige Valentina Ulanova. Na onderzoek werd ze ook gelinkt aan tal van andere brutale moorden – en dat moorden dat deed ze blijkbaar al 20 jaar lang.

oma1

Door de media wordt ze de “granny ripper” genoemd. Tamara Samsonava is 68 jaar oud en wordt ervan verdacht haar slachtoffers verminkt, onthoofd en opgegeten te hebben. De oma schreef in haar dagboek dat ze minstens 11 personen vermoordde. Haar dagboek was geschreven in drie verschillende talen, namelijk Russisch, Engels en Duits.

Ze schreef:

“Ik vermoordde mijn huurder Volodya. Ik sneed hem in de badkamer met een mes in stukjes, deed de resten in plastic zakken en gooide ze op verschillende plaatsen weg.”

De politie kon Valentina Ulanova uiteindelijk arresteren nadat op bewakingsbeelden te zien was hoe ze een zwarte zak met lichamelijke overschotten dumpte.

oma2

De verslagen laten uitschijnen dat Samsanova haar slachtoffers eerst verdoofde alvorens hun ledematen af te snijden. De lijken die werden aangetroffen, misten verschillende organen zoals longen en de lever. Dit sterkt het vermoeden dat deze seriemoordenaar tevens een kannibaal is.

oma3

Bovenop de 11 moorden waar ze aan gelinkt wordt, wordt ze er ook van verdacht haar echtgenoot om het leven gebracht te hebben. Die is als sinds 2015 vermist en zijn lichaam werd nooit aangetroffen.

Bekijk de video om meer te weten te komen over deze gruwelijke dame en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube en Elite Readers