De baby krijgt bij de geboorte de diagnose ‘autisme’ en kan niet praten. 11 jaar later vindt ze haar stem.

Stel je eens voor dat je ouder bent en bij een van je kinderen wordt autisme vastgesteld. Er zijn enkele mensen die ik niet mag in deze wereld, maar zoiets wens je je ergste vijand niet toe. Het is niet alleen een moeilijk leven voor een kind, maar ook voor de ouders is het allesbehalve gemakkelijk. Ze moeten zich voortdurend zorgen maken en ervoor zorgen dat hun kind toch in onze harde maatschappij zal kunnen functioneren.

autisme

Toen Arthur en Tammy ontdekten dat een van hun tweelingen autisme had, probeerden ze optimistisch te blijven. Ze besteedden extra veel aandacht aan hun kind Carly en deden er alles aan om haar gelukkig te maken. Helaas was haar autisme zo zwaar dat Carly niet kon praten. Maar op een dag veranderde alles.

Arthur en Tammy zaten in de woonkamer en zagen dat Carly naar het toetsenbord van de computer greep. Ze waren verbaasd te zien dat Carly woordjes begon te typen! Met deze ongelofelijke doorbraak begon Carly voor het eerst har gedachten te uiten. Toen ze geïnterviewd werd over haar verhaal typte ze:

“Geef nooit op. Je innerlijke stem zal zijn weg naar buiten vinden. Die van mij deed dat toch.”

DEEL het inspirerende verhaal van Carly met je vrienden!