De artsen waren sceptisch toen ze zei dat er iets in haar zat. Toen vonden ze het toestel.

Vele mensen zijn zich ervan bewust dat er in onze hedendaagse samenleving nog altijd slavernij bestaat, alleen we zien het niet altijd. Er bestaan verschillende vormen van moderne slavernij, zoals gedwongen prostitutie of fysieke arbeid onder dwang. Onlangs deed een vrouw ons de ogen openen … Het begon allemaal toen een dokter sceptisch met de ogen begon te rollen toen ze zei dat ze een gps-toestelletje in haar arm had zitten. De arts dacht dat hij weer met een of andere gekkin te maken had die uit het ziekenhuis verwijderd moest worden.

vrouw

Om toch maar het zekere voor het onzekere te nemen, onderzochten ze haar arm en daar kwam inderdaad een toestelletje aan het licht. Ze vonden een kleine snede waar een toestelletje ter grootte van een rijstkorrel inzat.

Deze tracker wordt doorgaans gebruikt als microchip voor honden en katten. Ze was een dame in de twintig en haar vriend verkocht haar aan andere mannen. Om haar op het spoor te blijven en om te vermijden dat ze zou weglopen, had hij een tracker in haar arm gestoken. Dit is dus een perfect geval van moderne slavernij.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden op Facebook!