De accuraatheid hiervan boezemde me angst in. De vorm van je nagels zegt veel over je. Zoek de vorm van je nagels uit …

Wist jij dat de vorm van je nagels iets zegt over je persoonlijkheid? Je zult geschokt zijn hoe accuraat deze voorspellingen wel zijn … Kies op de foto eerst welke nagel het beste overeenstemt met de vorm van jouw nagels. Lees vervolgens de bijhorende beschrijving hieronder.

nagels

  1. Verticaal lang

Je wonderbaarlijke en vreemde verbeelding vult je romantische en milde temperament helemaal aan. Als een creatief individu bekijk je de omgeving rondom altijd heel gedetailleerd en ben je overweldigd door de schoonheid die je omringt. Je ziet details die anderen missen en mensen houden ervan om met je op te trekken aangezien je met bijna iedereen goed overeen komt.

  1. Breed

Je bent recht voor de raap en dat is best aantrekkelijk, maar je leeft een beetje in je eigen wereld en je bent snel op je tenen getrapt. Je vertelt altijd de waarheid al is dat voor anderen niet altijd even prettig. Dat brengt echter met zich dat mensen ook bij jou komen om advies, precies omdat je eerlijkheid zo gewaardeerd wordt.

  1. en 4. Rond eivormig

Je bent een vredige persoon die het graag op zijn of haar eigen tempo doet. Je doet dingen volgens je eigen manier en je laat je niet gemakkelijk beïnvloeden door anderen. Je bent een slimme persoon en je maakt logische en heldere keuzes. Je hebt doorgaans ook zeer waardevolle vriendschappen op lange termijn.

  1. Vierkant

Je bent vastberaden en moedig en dat maakt je tot een uitstekende leider. Jouw ernstige houding straalt uit dat andere niet met je moeten rotzooien. Diegenen die echter dicht bij je staan, houden van je speelse natuur wanneer je even niet serieus bent.

  1. en 7. Driehoek

Dit is vaak een teken van genialiteit. Als een vernieuwende en creatieve persoon verwacht je perfectie. Je komt op nieuwe ideeën waar anderen alleen maar van kunnen dromen en daarom geraak je in het leven gemakkelijker vooruit dan anderen. Mensen zijn gefascineerd door je.

  1. Amandel

Als een eerlijke, aardige en betrouwbare persoon straal je vriendelijkheid uit, maar je weet ook wanneer je iets harder moet zijn tegen anderen. Omwille van je zacht karakter houden mensen ervan om veel tijd met je door te brengen en je doet ook altijd je best om anderen zich goed te doen voelen. Je blinkt uit in het omgaan met moeilijke situaties.

  1. Zwaard

Je bent een hardwerkend en ambitieus individu, je stelt jezelf altijd doelen voorop en probeert deze dan kost wat kost te bereiken. Omdat je altijd wil presteren, ben je bereid om het alledaagse te overstijgen. Anderen houden van je gezelschap en aanbidden je voor je doorzettingsvermogen.

Klopten deze omschrijvingen voor jou?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!