De 44-jarige bleef met zijn edele delen in dit krukje steken. Maar wat IKEA hem op Facebook antwoordt, is om je kapot te lachen.

Toen de 44-jarige Noor Claus Jorstad knieproblemen kreeg, plaatste hij een IKEA-krukje met de naam “Marius” in zijn douche. Zo zou hij zich al zittend kunnen douchen. Maar dan heeft hij een wel zeer ongelukkig ongevalletje voor: Als hij na het douchen terug wil opstaan, blijft hij met zijn edele delen in een van de gaten van het stoeltje zitten!

kruk1

“Mijn smartphone lag buiten handbereik en ik had echt geen idee hoe ik mij uit deze hachelijke situatie moest bevrijden” verklaart Claus op de Facebookpagina van IKEA. “Ik brak me echt het hoofd hoe ik mijn edele delen zou kunnen redden. Niets werkte.”

kruk2

Als hij ijskoud water laat lopen, beginnen zijn edele delen eindelijk een beetje te krimpen en is hij eindelijk verlost. Met een grote “plop” kan hij terug opgelucht ademhalen en is hij uit de “zak gevangenis” bevrijd. Nadat hij deze onplezierige ervaring op de Facebooksite van IKEA had gedeeld, krijgt hij prompt een verontschuldiging van het bedrijf: “We raden aan om de stoel te bekleden met stof en vanonder de douche te halen. Misschien gebruik je hem beter om een mooie bloemenvaas op te zetten.”

kruk3

Uiteraard heeft Claus deze wijze raad opgevolgd en de cactus die hij er nu heeft opgezet, zal hem altijd aan dit voorval doen terugdenken … Wellicht met de glimlach …

DEEL dit geestige bericht met je vrienden op Facebook!