De 27-jarige politieagente en moeder van een baby, wordt tijdens haar werk neergeschoten. Wat het 4 maanden oude meisje dan via de post ontvangt, maakt de weduwnaar erg dankbaar.

De 27-jarige politieagente Lesley Zerebny uit Palm Springs in California had pas haar eerste kind ter wereld gebracht. Na vier maanden zwangerschapsverlof gaat ze terug aan het werk. Tijdens een interventie geraken zij en haar 63-jarige collega in een vuurgevecht betrokken: beide politieagenten komen door de kogelregen om het leven.

De jonge vrouw laat haar echtgenoot en hun amper vier maanden oude dochter Cora na. Via de Facebookpagina van een familielid van Lesley leert ook een vrouw uit Palm Springs over dit vreselijke voorval. Ze biedt de familie aan om haar moedermelk te schenken, wat dankbaar wordt aangenomen. Talrijke vrouwen volgen haar voorbeeld en schenken hun melk: op minder dan een dag wordt er 15 liter ingezameld, genoeg om baby Cora een maand te eten te geven.

Een week later is de ingezamelde melk zelfs voldoende om haar een jaar lang te eten te geven. Daarom worden de extra donaties nu aan banken voor moedermelk geschonken.

De familie van Lesley is diep ontroerd door de steun die ze van zovele wildvreemde mensen mochten ontvangen. Want dit gebaar betekent zoveel meer dan de baby van moedermelk te kunnen voorzien. Het toont aan dat er toch nog heel wat menselijkheid in onze samenleving terug te vinden is.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron: Facebook / Claudine Wong KTVU