Céline Dion breekt in tranen uit, als ze voor de eerste keer haar nieuwe lied over haar overleden man zingt

Ik luister al van jongs af aan naar Celine Dion. Nummers als “Where Does My Heart Best Now” en “The Power of Love” domineerden de hitlijsten op de radio en het zou niet lang duren voor ze het internationale sterrendom zou bereiken met “My Heart Will Go On” – het titelnummer van The Titanic. Ondertussen blijft ze vanuit Las Vegas de harten van duizenden mensen ter wereld beroeren.

celine

2016 was voor Celine helaas een hartverscheurend jaar met eerst het overlijden van haar echtgenoot René Angélil op 14 januari 2016 en amper twee dagen later overleed haar oudere broer Daniel eveneens aan kanker.

Het was niet gemakkelijk om dit verlies te verwerken, maar op 9 september 2016 trad ze op in het kader van “Stand Up To Cancer”. Het is daar dat ze haar nieuwe single “Recovering” uitbracht – een ode aan haar echtgenoot, broer en vader, die allen stierven aan de gevolgen van kanker.

Bekijk de onderstaande video en let op het einde wanneer de foto van haar echtgenoot, vader en broer op het scherm geprojecteerd wordt. Als Celine haar hoofd naar het scherm draait, zien we dat ze helemaal overmand wordt door emoties.

DEEL dit ontroerende optreden met je vrienden!


    Bron: YouTube