Brutale vrouw steekt de draak met geestelijk gehandicapte winkelbediende. Maar let goed op de dame in het rood…

Wat is er toch met wachten in een wachtrij dat mensen soms op het randje van een zenuwinzinking brengt? Misschien is het wel het gevoel dat we onze tijd verspillen of het gevoel dat we er geen controle over hebben? Wat ook de reden is, blijkbaar is het voor sommige mensen voldoende om de meest gemene dingen te zeggen. Beeld je eens in: je staat aan de kassa van de supermarkt aan te schuiven voor wat een eeuwigheid lijkt.

winkel

Je kijkt wat de vertraging veroorzaakt en beseft dat het de jongen is die de tasjes vult die aan een extreem traag tempo werkt. Je hebt dingen te doen en je moet nog op verschillende plaatsen zijn … hier heb je gewoon geen tijd voor! En dan zie je dat de jongen gehandicapt is … hij heeft het syndroom van Down. Hoe zou jij reageren?

Dat was ook het uitgangspunt in een aflevering van “What Would You Do?” (Wat Zou Jij Doen?). Deze show plaatst verborgen camera’s om te zien hoe mensen reageren in ongemakkelijke en moeilijke situaties. In deze episode zien we echte klanten die aan de kassa staan te wachten te midden van erg ongeduldige en onbeschofte acteurs die de jongen met het Downsyndroom proberen te treiteren. “Ze zouden dit soort mensen niet mogen aannemen”, zei een van de acteurs. “Ze verspillen iedereens tijd!”

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe de mensen reageren en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube