Brandweerman springt het brandende huis binnen om het leven van een kleine baby te redden.

In een van de meest bloedstollende video’s die we in een tijdje al gezien hebben, springt brandweerman Bob Swick met het hoofd vooruit en zonder aarzelen een brandend huis binnen. Wat bevindt er zich binnen waarom hij zo’n risico’s neemt? Blijkt dat een van de meest kostbare dingen op deze aarde op het spel stond: namelijk het leven van een kleine baby genaamd Chelsea.

brandweer

Terwijl de moeder van Chelsea buiten stond te huilen en te bidden dat alles goed zou komen, bleef Bob Swick veel te lang in het brandend huis binnen. Het enige wat de omstaanders konden doen, was hopen en bidden. Naarmate de rook dikker en dikker werd, zag het er niet goed uit voor de brandweerman en de baby.

Het duurde allemaal te lang dus klom Scott Lewis op de ladder om te zien of zijn vriend wel oké was. Net op dat moment komt Swick uit de rook opgedoken, net zoals in een of andere actiefilm … met de baby in zijn handen! Lewis nam zijn masker meteen af en begon het meisje mond op mond beademing te geven en redde zo haar leven.

DEEL deze geweldige redding met je vrienden op Facebook!